Téma: Myslíte si, že má smysl překládat addony?
Zajímalo by mě jaký máte názor na překlad addonů. Myslíte si, že má smysl překládat addony?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zajímalo by mě jaký máte názor na překlad addonů. Myslíte si, že má smysl překládat addony?
Myslim ze to smysl nema,
stejne mate cely WOW v anglictine a navic, qusethelper zobrazuje co mas udelat, titanpanel ti ukazuje pocet, nebo procenta, a tak dal.
Spis by me zajimalo neco ohledne MAKRA.
jak to tvorit a jak s tim pracovat.
Dik
Kardan
Už několikrát jsem quest helper přeložil, ale bohužel díky nekompatibilitě s předchozími verzemi jsem po každém vydání nové verze musel addon přeložit znovu.
Podle mého názoru to mělo smysl pro hráče co neumí dobře anglicky, bylo příjemné číst hlášení v češtině, číst opravdu kde co má člověk přesně dělat, ale jak jsi napsal, většina ukazatelů je spíše vizuální a proto v tomto případě pár anglických slov není až takovou překážkou.
Spíš to beru s pohledu dětí (od 10-15ti let), kterých je na free serverech většina.
Druhým faktem ale je, že některé addony po upravách v core systému WoW ze strany Blizzardu v budoucnu nebudou podporovat free servery a tak to asi opravdu nemá smysl.
Co se týče maker, udělám pro ně nové téma a mužeme je pořešit.
s addony v češtině by se mi wow určitě lépe hrálo
já angličtinou netrklý (na škole jsem se učil ruštinu) kolikrát mám problém zejména s questy ![]()
s těmi překlady je to opravdu těžké. Překládal jsem spousty addonů a zájem o ně byl, ale problém je, že aktualizace mnohdy vycházejí tak často, že se je nevyplatí vůbec překládat.
QH jsem například překládal asi tři nebo čtyři verze a v každé verzi vývojáři měnili i tagy, což je vlastně znamená vše překládat znovu.
Nic méně chystám se do vyhledávíní questů zde na stránkách umožnit přidávání komentářů ke každému questu a jelikož je to český web, komentáře by měly být české, což by možná pomohlo hráčům více jak deset quest helperů.
Výhodu je, že ať už QH používám nebo ne, na thottbot se často podívat stejně musím, protože je kolikrát nutné znát přesnou strategii a postup, což QH samozřejmě neumí.
Příspěvky [ 5 ]
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.